PROSIM ZA NASVET


0

Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo,
ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine.
Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov.
Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam??
Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor.


Like it? Share with your friends!

0
Stripko

0 Comments

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  1. PROSIM ZA NASVET: … … … …
    rjo zbrusi potem pobarvej z temeljno barvo in na koncu še z barvo. ponavad je zadeva takšna da če se je pojavla rja z zunanje strani je možno rjavenja tudi z notranje strani…
    mogoče bi blo dobro prilepit kakšno sliko da se vidi za kaj gre…(sliko od punce mislm)

  2. rjo zbrusi potem pobarvej z temeljno barvo in na koncu še z barvo. ponavad je zadeva takšna da če se je pojavla rja z zunanje strani je možno rjavenja tudi z notranje strani…
    mogoče bi blo dobro prilepit kakšno sliko da se vidi za kaj gre…(sliko od punce mislm)